Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC JO8-1 in het nieuw dankzij Unica Brandbeveiliging en AllweCare Medical

Off 304

Dankzij twee geweldige en enthousiaste sponsors  hebben de spelers van JO8-1 nieuwe trainingspakken gekregen.

Tom Verschoor van Unica Brandbeveiliging en Leander van Haaften van AllweCare Medical hebben de handen in elkaar geslagen en samen de sponsoring op zich genomen. De jongens van J08-1 zijn hier erg blij mee.

AllweCare medical B.V. levert met name unieke medische hulpmiddelen die een duidelijke meerwaarde bieden aan de gebruiker. Ook al is deze groep niet zo groot. Dit alles vanuit de overtuiging dat deze producten het leven van mensen echt kan veranderen. Een hulpmiddel dat optimaal aansluit bij de zorgvraag, verbetert de kwaliteit van leven en verlaagt de toenemende druk op de zorg in Nederland. Mensen zijn hierdoor langer in staat om een gezond en zelfstandig leven te leiden.

Unica Brandbeveiliging is het meest veelzijdige en wellicht grootste brandbeveiligingsbedrijf van Nederland. Vanuit diverse locaties door heel Nederland werken ze dagelijks aan hoogwaardige brandbeveiligingsoplossingen. Oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke eisen van de klant en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Namens de sponsorcommissie willen we Tom en Leander nogmaals hartelijk danken voor de sponsoring.

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041