Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

VRC komt goed weg met punt

De wedstrijd tegen Lelystad was voor VRC loodzwaar en daarom voelde het punt zaterdagmiddag als een overwinning. De einduitslag werd 0-0 en daar mogen vooral de Veenendalers blij mee zijn. ,,Ze staan derde van onderen, maar hadden opeens vijf nieuwe spelers. Nou, ik kan je vertellen; die kunnen voetballen.”

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer.

Foto’s VRC

De gehele wedstrijd kon VRC geen vuist maken en had de ploeg van Jan Gaasbeek het zwaar. Lelystad domineerde, kreeg kansen, maar faalde in de afwerking. ,,Wij hebben echt geluk gehad. Het gaat wat ver om te zeggen dat we zijn weggespeeld, maar zij verdienen wel de credits”, was de oefenmeester realistisch.

In de slotfase ontving Johan Mandemaker zijn tweede gele- en dus rode kaart. ,,Zij baalden van het punt en wij zijn er blij mee. Dat zegt genoeg.”