Algemeen, J.O.C., Jeugd, Uitgelicht

VRC Latjetrap 2018 ‘JO 11-3 trekt aan het langste eind’

Off 116

Met een afgetekende score van 25-11 heeft de JO 11-3 vandaag de finale gewonnen van de Latjetrap competitie seizoen 2017-2018. Medefinalist JO 10-1 moest uiteindelijk het onderspit delven in deze zinderende finale nadat beide teams het afgelopen seizoen gelijk waren geëindigd met 19 punten. De Latjetrap bokaal stond te glimmen in de brandende zon, een aantal spelers durfden de bokaal zelfs vooraf even aan te raken! ‘Wat is ie mooi’ hoorde ik een aantal jongens tegen elkaar zeggen. Tja, er kan er uiteindelijk maar 1 winnen. We kunnen van start.

Onder aanmoediging van ouders, trainers en begeleiders stonden beide teams dus voor de uitdaging om op het snikhete veld 2 in 9 minuten tijd zoveel mogelijk keren de lat te raken. De JO 11-3 startte de finale om exact 12.00 uur en wist met een onwaarschijnlijk aantal van 25 keer de lat te raken vanaf de penalty stip! Ongelofelijk in wat voor tempo de ballen tegen de lat gingen.

Met al een bokaal in handen (winst op toernooi in de ochtend), was het de beurt aan JO 10-1…….Een blik van ‘hoe gaan de deze score overtreffen’ zag ik in de ogen van de jonge helden. Toch werd er een mooie prestatie geleverd met 11 punten. Niet genoeg besefte iedereen, maar wel trots in deze finale te hebben gestaan was de reactie van diverse helden. En zo is het maar net! De JO 11-3 ging er met de beker vandoor dus vandaag: met een shoot out werd bepaald op welke kinderkamer/prijzenkast deze mooie beker zou komen te staan. Bijzondere dank vandaag aan Erika Schoonhoven voor de uitstekende begeleiding  en natuurlijk ‘ Mrs. Latjetrap en Pupil van de Week’ : Claire Vael voor het afgelopen seizoen!

Volgend jaar nieuwe ronde met nieuwe kansen. Geniet van de bokaal JO 11-3!

Mark Uiterwijk Winkel

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy