Algemeen, Uitgelicht

VRC O23-1 start met voorbereiding op nieuwe seizoen 2022/2023

0 307

Zoals eerder gemeld start VRC komend seizoen met een O23 selectieteam. Dit talententeam zal gaan spelen op divisieniveau. De afgelopen maanden heeft VRC hier verder invulling aan gegeven. We zijn blij te kunnen melden dat we in Vincent Hovestad (hoofdtrainer) en Marc Soekimo (assistent-trainer) een fantastisch trainersduo hebben gevonden.

Om verder alles rondom het team professioneel te regelen, bestaat de verdere staf uit:

  • Gert van dijk (teammanager/leider)
  • Alex Admiraal (teammanager)
  • Berry van Veenendaal (assistent-scheidsrechter)
  • Amy van de Werken (verzorgster/fysio)

Het opstarten van een O23 selectieteam is weer een mooie stap binnen VRC om de jeugdopleiding nog verder te professionaliseren. Het doel is om de talenten uit de eigen jeugd of jeugd uit de omgeving nog beter en nog sneller te laten ontwikkelen. Hiermee kan makkelijker en sneller de stap gemaakt worden naar het 1e van VRC.
Spelers uit het VRC O23 team kunnen regelmatig meetrainen/ aansluiten bij de A-selectie. Daarnaast zullen alle randvoorwaarden rondom het VRC O23 team zo geregeld worden dat we een mooie en kwalitatief goede springplank creëren naar VRC 1.

Dat VRC O23 niet alleen een opleidingsteam maar zeker ook een prestatieteam wordt, moge duidelijk zijn. Afhankelijk van het aantal inschrijvende teams zal VRC O23 op divisieniveau instromen. Een mooi podium voor spelers onder 23 jaar om zich met hun leeftijdsgenoten in de regio te meten.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy