Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

VRC put vertrouwen uit punt bij Valleivogels

Off 182

Een puntje dat hoopt geeft voor de toekomst. Zo ziet VRC-trainer Jan Gaasbeek het gelijkspel tegen Valleivogels. Zijn ploeg toonde inzet, liet de uitploeg aan de bal en kreeg zelf de beste kansen. Dit leek de overwinning op te leveren, maar in de absolute slotfase van de wedstrijd viel toch de 2-2. ,,Dat is enorm zuur, want mijn spelers hadden meer verdiend.”

Bron: Veenendaals krant /Jeroen van der Veer

Zelf is VRC een ploeg die strijd tegen degradatie en Valleivogels doet voor de bovenste plekken mee. Daarom besloot Gaasbeek zijn ploeg te laten counteren en dit leek resultaat op te leveren. Na de openingstreffer van Ruben Rentenaar viel voor rust de gelijkmaker, maar in de tweede helft scoorde de spits opnieuw. ,,Dat waren schitterende doelpunten. Niet de manier waarop hij ze afrond, maar vooral de aanvallen die er voorafgaand waren.”

Stiekem dacht VRC al aan de overwinning, alleen rekende het daarbij niet op Remon Liefting. De Valleivogels-speler scoorde in de 86ste minuut de 2-2 en daardoor heeft Gaasbeek een dubbel gevoel. ,,Wij hebben het fantastisch gedaan. Toch heb je niet heel veel aan een puntje. Maar goed, dit biedt wel perspectief voor de toekomst.”

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Privacy