Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

VRC-teams vervroegd naar de JO13

Helaas worden er al maanden geen competitiewedstrijden gespeeld. Gelukkig mag de jeugd wel onderling tegen elkaar spelen en de JO12-1, JO12-2 en de JO12-3 hebben dit ook veelvuldig gedaan. Tegen elkaar en met elkaar op een heel veld. De jongens genoten hier dermate veel van dat de Commissie Voetbalzaken besloten heeft om de drie JO12 teams op te delen in twee JO13 teams: namelijk de JO13-2 en de JO13-3.

Afgelopen zaterdag heeft de JO13-2 na een week trainen de eerste wedstrijd gespeeld tegen de JO14-3. Hierin konden ze wennen aan elkaar en aan het grote veld en de grote tegenstanders. En ondanks de winterse omstandigheden gingen ze er met de winst vandoor. Op naar meer trainingen en oefenwedstrijden en hopelijk binnenkort ook weer competitiewedstrijden.

De JO13-2 bestaat uit de volgende spelers en trainers

Op de foto op de achterste rij van links naar rechts: Marc van der Linden (trainer), Kian Polderman, Dion van Doorn, Nemanja Stefanovic, Neal van Dreven (leider), Koen Olde, Ruben van Beek, Mika van de Pavert, Levi de Vries, Stefan Admiraal (trainer), Matthias Klinkhamer, Matthias Mul

Voorste rij van links naar rechts: Teun van der Linden, Mart van den Dikkenberg, Lieuwe van de Pol, Thijmen de Veer, Quinten Anbeek, Nick van Tellingen, Jochem van Dreven, Phillip Hidding