Algemeen, Uitgelicht

VRC-trainer Gaasbeek is zich kapot geschrokken

Off 489

,,Ik heb mijn ploeg nog nooit zo slecht gezien”, sprak Jan Gaasbeek van VRC na afloop van de 3-1 nederlaag bij en tegen VVOP. In de eerste helft werden de Veenendalers helemaal weggespeeld en kon Gaasbeek niets anders dan machteloos toekijken.

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer

Binnen het half uur moest VRC al drie tegentreffers incasseren en daarom vielen er in de rust duidelijke woorden. Deze leken aan te slaan, want er kwam een heel ander VRC uit de kleedkamer. ,,Maar”, zuchtte Gaasbeek. ,,We krijgen de kansen, maar killen niet. Dat begint echt een dingetje te worden.”

Het was voor VRC zelfs zo erg, dat er vanaf de doellijn niet gescoord kon worden. ,,Het is niet normaal”, baalde Gaasbeek. ,,Wij hebben zoveel kansen nodig.”

Ook na de 3-1 van Erik van de Putte kreeg VRC nog genoeg mogelijkheden, maar dichterbij een punt kwam het niet. ,,Het verlies is verdiend, alleen had het net zo goed 3-3 kunnen zijn. Ik ben mijzelf echt kapot geschrokken van de eerste helft. Toch wil ik positief afsluiten: we staan slechts drie punten achter de koploper”, aldus Gaasbeek, die met zijn ploeg op de twaalfde plaatst staat.

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy