Algemeen, Jeugd, Meiden

VRC Voetbal Academie tweedaagse in de meivakantie voor alle leden

Zoals we al eerder lieten weten staat er in de meivakantie weer een tweedaagse op het programma als onderdeel van de VRC Voetbal Academie. We hebben als organisatie besloten om deze tweedaagse in de meivakantie ook open te stellen voor de overige leden van VRC. De vakantie gaat helaas voor veel mensen ook niet door vanwege de reisbeperkingen en het is juist belangrijk dat de kinderen veel bewegen in de buitenlucht. Uiteraard komen alle aspecten van de VRC Voetbal Academie ook aan bod tijdens de tweedaagse, waarbij alle geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en het gatendoek ook aanwezig zijn.

Let op: aanmelden kan t/m 23 april aanstaande, dus lees snel even door en schrijf je snel in!

Wanneer?

De VRC Voetbal Academie tweedaagse vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 mei van 10:00 tot 15:00 uur.

Kosten

Deze tweedaagse is gratis voor de deelnemers van de Voetbal Academie. Voor de overige leden kost het maar € 49, -. Een lunch op beide dagen is inbegrepen

Aanmelden

Ook altijd willen trainen als een prof? Sluit je voor twee dagen aan bij VRC Voetbal Academie! Je kunt je via onderstaand formulier opgeven.

OPGAVE FORMULIER

ManVrouw

VRC Voetbal Academie

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

De VRC Voetbal Academie bestaat uit 3 groepen:

Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

• Jongens (JO06 t/m JO15)
    • Meiden (MO06 t/m MO17)
    • Keepers (JO06 t/m JO15)

Binnen de groep werken we met kleinere groepen die op niveau ingedeeld worden. Iedere groep heeft zijn specifieke aandachtspunten. Bij de VRC Voetbal Academie bieden wij jou maatwerk, zodat jij trainingen krijgt op jouw niveau en je daardoor nog verder kunt ontwikkelen.