Algemeen, Uitgelicht, Voetbalschool

VRC VOETBALSCHOOL: HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?

0 135

De inschrijvingen voor de VRC Voetbalschool stromen binnen. Allereerst is dit een zeer goed teken, maar aan de andere kant: heb je je nog niet ingeschreven, wees er dan nog snel bij en verzeker je plekje!

De voorbereidingen op de achtergrond zijn inmiddels al in volle gang en we kunnen ook alvast vermelden dat we in november (na de herfstvakantie) van start zullen gaan! In totaal volgen er 20 trainingen en eindigen we eind mei. Vraag je jezelf nu af of de Voetbalschool iets voor jou is maar beantwoord je de volgende vragen allemaal met een ‘ja’? Wacht dan niet langer en schrijf je zo snel mogelijk in!

  1. Speel je bij VRC?
  1. Speel je komend seizoen in een JO8 t/m JO12-eftal of MO11/MO13-elftal?
  1. Wil je op vrijdagmiddag ook trainen?
  1. Ben je balverliefd?
  1. Wil jij je techniek verbeteren?

Dingen leren door veel te oefenen is leuk, niet alleen op school maar ook op het voetbalveld! Wat zou je ervan vinden om wekelijks een extra training te hebben waar alle aandacht wordt gegeven aan jouw techniek? Dit wordt niet gedaan in een grote club, nee; persoonlijke aandacht is belangrijk om echt stappen te maken. Wie dit doet: de VRC Voetbalschool!

VRC Voetbalschool wil voetballers – jongens én meisjes spelend in een JO8 t/m JO12 of MO11/MO13-eftal de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen. Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 5 kinderen per trainer – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer.

Direct al inschrijven? Dat kan per mail via voetbalschool@vv-vrc.nl. met daarin aangegeven de naam van de deelnemer, geboortedatum, huidig elftal en mobiele telefoonnummer van de ouder(s)/begeleider(s).

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy