Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

VRC wint matige derby in Renswoude

0 327

VRC heeft de derby in en tegen Renswoude zonder al te veel problemen met 0-2 gewonnen.

Onder moeilijke omstandigheden hielden Renswoude en VRC elkaar het grootse gedeelte van de eerste helft in bedwang. Schoten die gelost werden konden de Veenendaalse doelmannen Max Kok en Jelmer Nijburg niet echt in de problemen brengen.

In de 39e min opluchting bij VRC toen Edwin van den Berg de bal ongelukkig tegen zich aankreeg. De aan de grond genagelde Max Kok zag de bal naast rollen. Vanuit de hierop volgende corner sloeg VRC in de omschakeling genadeloos toe. Mitch van den Berg brak door vanaf de linker zijde. Zijn inzet werd in eerste instantie gepareerd door doelman Jelmer Nijburg.

De opspringende bal werd door de goed meegelopen Erik van de Putte binnen geknikt 0-1. Op het moment dat Renswoude speler Jeffrey  van Deuveren buiten de lijnen werd behandeld kreeg Koen Nijhuis de uitgelezen kans op de 0-2. De aangeven bal  van Stefan van Leeuwen werd niet vol geraakt.

Van Deuveren kwam na de pauze niet meer terug. Ook VRC’er Mitch van de Berg bleef achterna in de kleedkamer. Dit na aanleiding van een stevige  tackel in de 14e min door Gerwin van Essen.

Renswoude drong aan. Het ontbrak echter aan doortastendheid bij de ontstane mogelijkheden. VRC bleef loeren om de zaak op slot te gooien. Tot een slotoffensief kwam het niet in Renswoude. Ruben Rentenaar omspeelde in de 82e min doelman Nijburg en schoof de bal vakkundig binnen. En bepaalde hiermee de eindstand op 0-2.

Bron Voetbaleentwee.nl /  Teus Jakobs

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy