Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Een aantal van onze leden en hun ouders/verwanten maakt het mogelijk dat iedereen kan voetballen en deelnemen aan leuke evenementen. VRC groeit enorm en dat betekent dat wij meer vrijwilligers nodig hebben. Er is meer werk en de werkdruk op de huidige groep is groot.

Ouders & verzorgers en overige vrienden en familieleden van onze (jeugd)leden zijn graag geziene gasten op ons sportpark.

Van de leden, de ouders en de verzorgers wordt verwacht dat zij in het belang van zichzelf en hun kind een bijdrage leveren aan de organisatie van de voetbalactiviteiten zoals het rijden van spelers naar uitwedstrijden, het assisteren bij wedstrijden, trainingen of andere activiteiten, het wassen van (wedstrijd)kleding, het desgevraagd optreden als elftalleider of scheidsrechter, enz. Zonder deze inzet is het voor VRC onmogelijk iedereen te laten sporten en deel te laten nemen aan allerlei leuke evenementen. Door aanmelding van u zelf of van uw kind bij VRC verklaart u en verklaren de ouders & verzorgers naar vermogen daartoe bereid te zijn.

Vooralsnog is vrijwilligerswerk niet verplicht, maar de noodklok luidt. VRC doet een beroep op uw begrip en moreel besef dat enkel ‘consumeren’ niet past bij het lidmaatschap van VRC.

Wij vragen u op het AANMELDFORMULIER VRC  aan te geven of aan welke vrijwilligersactiviteit u bereid bent een bijdrage hieraan te leveren.

Nadat u bent aangemeld voor een vrijwilligers functie bij VRC volgt er nog een intakegesprek. In dit gesprek wordt de VOG en de gedragsregels die wij handteren bij VRC besproken en ondertekend.

Vacature overzicht

Een overzicht van alle vacatures vindt u HIER

Vragen

Hebt u vragen over het vrijwilligerswerk neem dan contact op met beleidszaken@vv-vrc.nl

Bent u al lid?

Dan verzoeken wij u hieronder uw gegevens in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen

Wilt u daarbij s.v.p. één of meerdere activiteiten aankruisen waarbij u onze vereniging zou willen ondersteunen. Wij “verwachten” ten minste één van de activiteiten in de rubriek ‘Licht vrijwilligerswerk’.

Ook is er een rubriek met ‘Specialistische (vak) vrijwilligers’. Indien u beroeps- of hobbymatig uw deskundigheid en ervaring kunt inbrengen bij de vereniging, is dat zeer waardevol. Ook hier is dringend behoefte aan. Deze groep vrijwilligers krijgt nog meer aandacht en waardering. Speciale opleidingen, certificaten en getuigschriften (deelname maatschappelijke stage / vrijwilligerswerk) worden geboden, wat ook voordeel kan opleveren in uw werk en verdere carrière.

 

   

  TERUG NAAR LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

   

   

   

   

   

  Hoofdsponsor

  Evenementen

  • Geen evenementen

  Toernooien

  Bekijk hier het

  Challenge

  SponsorKliks

  Contact

  Sportpark Spitsbergen VRC
  Spitsbergenweg
  3902 HL VEENENDAAL
  Telefoon kantine: 0318 – 511041
  Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
  Privacy