Vv VRC organiseert interne trainerscursus

Beste ouders/trainers/leiders,

Het seizoen is weer begonnen en dat is goed te zien, wat een drukte en enthousiasme op de velden bij alles en iedereen! Alle trainer stralen plezier en enthousiasme uit om onze jeugdleden trainen, zodat zij kunnen genieten van deze mooie sport.

Vorig jaar zijn we gestart met onze nieuwe visie (ICT) mbt het opleiden van de jeugd en dat is een groot succes geworden! Wat hebben de kinderen veel geleerd en wat was iedereen enthousiast over de nieuwe opzet van trainingen en de positieve energie, die er vanaf spatte bij de kinderen.

Ook zijn we direct begonnen met de interne trainerscursus, zodat iedere trainer, maar ook elke ouder/verzorger, wist wat we gingen doen en waarom. Een groot succes door een hoge opkomst van ouders/trainers! Vanwege het feit dat deze visie zo ontzettend belangrijk is voor de kinderen starten we vanaf vrijdag 13 september voor de 2e keer met de interne trainerscursus en informatieavond voor alle ouders!

De eerste avond, as vrijdag 13 september, is de theoretische avond en voor ouders de meest interessante. Het gaat om jullie zoon/dochter en willen weten waarom wij zo trainen/wedstrijden spelen is niet alleen interesse tonen, maar tekent ook de betrokkenheid hierbij…een unieke kans!

Wat is het beste voor de sociaal emotionele/motorische/mentale ontwikkeling? We leggen onze kijk daarop uitgebreid uit en er is ruimte voor vragen.

De daarop volgende cursusdagen zijn kort theoretisch en dan snel naar buiten voor de praktische kant van de opleiding. Ook voor ouders zeer interessant!

De trainerscursus/informatieavond zijn op de volgende data;

•  Vrijdag  13 september 2019  –  Bijeenkomst 1 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)
  •  Vrijdag 20 september 2019   –  Bijeenkomst 2 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)
  •  Vrijdag 11 oktober 2019        –  Bijeenkomst 3 (aanvang: 19:00 uur tot 21:00 uur)

De inloop is vanaf 18.45 uur en hoop jullie as vrijdag allen weer bij VRC in grote getale te mogen ontvangen!

Met sportieve groet,

Bert van de Weerd