Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos!

0 183

Zoals bekend is onze hoofdsponsor al sinds mensenheugenis Huis & Hypotheek Veenendaal.

Eigenaar Dave Smits heeft niet bepaald stil gezeten en heeft inmiddels een aantal nieuwe bedrijven gestart waaronder FIER en Credion.

Gezien de forse uitbreiding was extra kantoorruimte noodzakelijk en om die reden is er een nieuw pand gebouwd net naast de huidige locatie van Huis & Hypotheek.

Aangezien er een lift noodzakelijk was, heeft Dave uiteraard binnen VRC (en lokaal)gekeken welke mogelijkheden er waren.

Al snel kwam Alex Admiraal (VRC lid en secretaris van de Veensche Businessclub) in beeld, tenslotte verbonden aan Mitsubishi Elevator Europe die net een hypermodern nieuw type lift had ontwikkelt.

De rest is geschiedenis en kun je lezen in onderstaand artikel.

Een mooi staaltje van een onvervalste Geel Blauwe samenwerking!

 

 

MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE

Op 6 november lanceerden we een nieuwe lift: de MOVE. Met deze lift richten we ons op de lage en middelhoge gebouwen in de utiliteit- en woningbouw. Dave Smits van Huis & Hypotheek uit Veenendaal is een van de eersten die een samenwerking met ons aanging voor een nieuwe MOVE lift. Hij vertelt waarom onze samenwerking verder gaat dan alleen een aankoop van een nieuwe lift.

 Bron: AD.nl

 Dave is inmiddels ruim 15 jaar eigenaar van Huis & Hypotheek in Veenendaal. Met zijn bedrijf helpt hij mensen met hypotheekadvies en financiële zaken die komen kijken bij het kopen van een huis. Voordat Dave het bedrijfsleven in ging was hij jarenlang profvoetballer bij Willem II en Top Oss. We waren nieuwsgierig naar zijn topsportverleden en vroegen hem naar de verschillen en overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven.

Wat heb je als profvoetballer geleerd en hoe pas je dit toe in het bedrijfsleven?

‘Ik heb de discipline en topsportmentaliteit proberen mee te nemen naar het bedrijfsleven. Bij voetbal ben je gewend aan euforie, bijvoorbeeld na een overwinning. De voetbalwereld gaat altijd met pieken en dalen. Soms win je, soms zit je in een mindere periode. Op de werkvloer is dat anders. Of het nu een goede of een slechte week is, iedereen gaat altijd redelijk met hetzelfde gevoel naar huis. Hier raak je aan gewend, maar toch streven we bij Huis & Hypotheek al 15 jaar een topsportmentaliteit na.’

Hoe laat je de topsportmentaliteit terugkomen in jouw bedrijf?

‘Huis & Hypotheek groeit flink. Op dit moment zijn we een nieuw pand aan het bouwen, zodat we in de toekomst al onze klanten goed kunnen helpen. Op de begane grond bij de afdeling sportfinancieringen laten we een grote tribune bouwen, waar presentaties gegeven kunnen worden. Geen rustige setting met tafels en stoelen, maar een plek die past bij de sportwereld. Net als bij sport wil je passie en euforie overbrengen, dat laten we op deze manier terugkomen op de werkvloer.’

Waarom hebben jullie voor Mitsubishi Elevators Europe gekozen?

‘Bij Huis & Hypotheek staan zowel de klant als de medewerker centraal. Persoonlijk contact met onze klanten vinden we heel belangrijk, in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologieën. Dat zien we ook graag terug bij onze partners. Zij moeten hetzelfde DNA hebben en bij Mitsubishi is dat het geval. Ik heb de mensen van Mitsubishi leren kennen in een sportomgeving. We raakten aan de praat en het bleek een goede match. De innovatieve gedachten en het persoonlijk contact spraken mij aan. Daarnaast ontwerpen zij concepten en producten die nieuw zijn in de markt. Hierdoor hoefden we niet lang na te denken over de keuze voor een liftleverancier.’

Waarom kozen jullie voor de MOVE lift?

“Het is een innovatieve en energiezuinige lift, waarbij het onderhoud op afstand wordt geregeld. Verder vonden wij het belangrijk om te kiezen voor een lokale partner. We zitten hemelsbreed 300 meter bij elkaar vandaan. Als ondernemer heb je ook een maatschappelijke rol. Als je een lokale samenwerking aan kunt gaan, dan is dat alleen maar mooi.’ Tot slot doet Dave nog een uitnodiging: ‘Mochten er klanten van Mitsubishi een kijkje willen nemen hoe de MOVE lift zich in ons pand beweegt, dan zijn ze van harte welkom!’

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy