Waarom zou jij scheidsrechter bij VRC willen worden?

Omdat het gewoon erg leuk is om, in samenwerking met trainers en spelers, wedstrijden in goede banen te mogen leiden. En om juist bij “jouw” club VRC ervoor te zorgen dat jouw kind, zijn teamgenoten en de volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aan kunnen gaan?

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Met de juiste houding en uitstraling en met enthousiasme voor het spel, kun jij uitgroeien tot een ambassadeur voor VRC en de voetbalsport.

Onze club draait veel om vrijwilligers. Helaas hebben we op dit moment een tekort aan scheidsrechters. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan onze geweldig club, laat het ons dan voor 1 april weten.

Wij helpen je daarna verder op weg en bieden je de verenigingsscheidsrechter cursus van de KNVB aan. Tijdens de opleiding ‘Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal’ krijg je een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden. De kosten van deze opleiding bedragen € 91 en worden door VRC betaald.

Reacties graag naar voorzitter-wz@vv-vrc.nl.

Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen dat er bij elke wedstrijd een scheidsrechter is.

Joyce Pelle
Voorzitter Wedstrijdzaken VRC

PS de aanmeldingen die ik begin van dit seizoen heb ontvangen staan nog op de lijst.