Algemeen, Uitgelicht

Wat is een QR code en hoe scan ik die code?

0 248

Sinds vorige week gebruikt VRC een QR code om je te registreren voor toegang tot onze Horeca (kantine, hoofdterras/tent en achterterras). Zie het bericht van 3 september op onze site en onze mail van 3 september. Heb je dat bericht gemist? Zie dan de link onderaan.

Wat is een QR code?

QR codes (Quick Response codes) zijn een soort streepjescodes, bedoeld om veel informatie op een heel snelle manier te kunnen lezen, vooral gericht op smartphones en tablets. Elke QR code is uniek, door de grootte en verdeling van de blokjes. Vaak worden ze gebruikt om simpelweg een website-link makkelijker leesbaar te maken, zodat je die niet hoeft in te tikken op je smartphone.

Hoe scan ik een QR code?

Er zijn verschillende manieren om QR codes te scannen. Voor alle manieren heb je een smartphone (bijv. iPhone) of tablet (bijv. iPad) nodig.

  • QR code scannen met iPhone of iPad: In de meeste apparaten zit tegenwoordig een QR code scanner in de camera ingebouwd. Om deze te gebruiken open je de standaard camera app en richt je de camera op de QR code. Vervolgens verschijnt bovenin je scherm een mededeling. Als je hierop drukt, “open” je de QR code.
  • QR code scanner apps: Mocht er geen scanner in je apparaat aanwezig zijn, dan kun je ook een app downloaden. In de app store van jouw smartphone of tablet vind je heel veel QR code scanner apps. Veel van deze apps zijn “gratis”, wat meestal betekent dat je veel reclame te zien zal krijgen. Al deze apps zullen toegang tot je camera nodig hebben.
VRC QR code

Met deze code kun je op eenvoudige wijze je registreren voor toegang tot onze Horeca .Wij hebben het zo simpel en makkelijk als mogelijk gehouden. Je hoeft maar 1 vraag te beantwoorden en je naam en telefoonnummer in te vullen. Dat is alles.

Afgelopen zaterdag is vanaf 8:00 tot 18:00 uur, de QR code 155 keer gebruikt. 150 bezoekers hebben het formulier ingevuld.

 

 

 

 

Registratie bij bezoek aan kantine of terras verplicht

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy