Algemeen, Jeugd, Uitgelicht, Voetbalschool

WE ZIJN ER WEER: DE VRC VOETBALSCHOOL!

Ook nog volop aan het genieten van de zomervakantie? Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes buiten aan het spelen, of met de zomerse temperaturen lekker het water opgezocht? Eén ding is zeker: je hoeft in ieder geval de komende periode niet naar school, maar je kunt er naar uitkijken om over enkele weken weer nieuwe dingen te leren!

Dingen leren door veel te oefenen is leuk, niet alleen op school maar ook op het voetbalveld! Wat zou je ervan vinden om wekelijks een extra training te hebben waar alle aandacht wordt gegeven aan jouw techniek? Dit wordt niet gedaan in een grote club, nee; persoonlijke aandacht is belangrijk om echt stappen te maken. Wie dit doet: de VRC Voetbalschool!

VRC Voetbalschool wil voetballers – jongens én meisjes spelend in een JO8 t/m JO12-eftal de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen.

Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien.

Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 5 kinderen per trainer – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer.

• Voor wie?

Jongens en meisjes spelend in een VRC JO8 t/m JO12-elftal. Wees er snel bij, want vol = vol!

• Wanneer?

Het traject bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 modules: 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 – 18.15 uur.  Het is op dit moment nog niet bekend op welke datum de eerste training begint. De definitieve planning volgt nog maar waarschijnlijk zal de start eind september zijn.

• Waar vindt het plaats?

Bij de mooiste club van Veenendaal: v.v. VRC

• Wie verzorgt de trainingen?

De organisatie rondom de Voetbalschool ligt bij Mark en Robin Segers. De trainingen zelf worden gegeven door diverse selectiespelers en -trainers. De richtlijn is dat er maximaal 5 kinderen onder 1 trainer vallen.

• Wat zijn de kosten?

De kosten voor deelname aan de VRC Voetbalschool bedraagt € 100,- per persoon.

De betaling kan in één keer of in twee termijnen worden voldaan.

Bij deelname aan de VRC Voetbalschool is het dragen van het unieke VRC Voetbalschool tenue verplicht. Deze kosten zitten al in het inschrijfgeld inbegrepen! Elke speler, speelster en trainer loopt met de kleding aan van de Voetbalschool, waardoor hij of zij zichtbaar deelnemer is en er met trots mee kan rondlopen. Na afloop van het jaar mag je dit tenue uiteraard houden! Iedere training moeten de deelnemers en trainers deze kleding verplicht dragen.

Waaruit bestaat het unieke bedrukte kledingtenue:

–          Shirt
–          Broekje
–          Kousen
–          Thermoshirt

Meer informatie of direct aanmelden? Schroom niet om een mail te sturen naar voetbalschool@vv-vrc.nl met daarin aangegeven de naam van de deelnemer/deelneemster, geboortedatum, huidig elftal en mobiele telefoonnummer van de ouder(s)/begeleider(s) of bij eventuele persoonlijke vragen telefonisch contact op te nemen met 06-40257072.