Weer een berichtje van El Capitano van het G-team

Off 198

Heey Iedereen,

Weer Vanuit El Capitano een berichtje. Ik dacht om vlak voor de vakantie en winterstop een berichtje eruit te sturen. Na mij vorige verslag super positieve reactie’s gehad en dat mij vader dat ook hoorde en zat aan te kijken gaasssttt waarom heb je het niet verteld dat je een verslag had geschreven.
Nou hierom heb ik een verslag geschreven! inmiddels hebben wij als G team nog 2 wedstrijden te spelen waaronder zaterdag thuis tegen DCS G1 om 09:45 op veld 1 en nog de uitwedstrijd naar SC Westervoort G1 waar op dit moment de tijd van 11.15 bij staat. Als ik de laatste weken neem met de wedstrijden zitten er wat rare uitslagen in onze competitie en dat kan zo poule heeft iedereen wel een keer.
Maar wat mij wel kippenvel geeft is dat we afgelopen zaterdag(gisteren op moment van schrijven) een wedstrijd moesten spelen bij Jonge Kracht G3 en dat we met rust de kleedkamer in gaan dat Coach Bram eerst begint met een met een compliment richting het team dat hij onderweg van verschillende spelers complimenten kregen hoe sportief en leuk voetbal etc. etc. lieten zien. Wat mij ook goed doet omdat dat 1 van onze regels is die we vanuit de staf met lepel ingegoten krijgen dat resultaat niet belangrijk is maar goed en leuk voetbal met sportief gedrag laten zien en uiteindelijk beloond dat met complimenten in de rust. Dan gaan we de 2de helft in met al een 4-1 voorsprong en bij ons als team hebben we ook de instelling dat iedereen het leuk vind en met een goed gevoel er af gaan na zo 5 6 minuten stonden we al iets met 6 of 7-1 voor en werd ik ook terecht gewisseld om deze reden maar wel op dat moment baalde omdat Cees nog niet had gescoord en dat heel graag wilde en hem dat super gun.Ik denk zo 5 a 6 minuten voor tijd vraag ik aan de coaches van mag ik nog even spelen om Cees dat doelpunt te gunnen terwijl er ook wat andere spelers waaronder Lars 1 van onze goalgetters er al 2 erin had liggen en wat gebeurd er 2 minuten later Cees scoort een doelpunt en wat mij onbewust raakt dat echt iedereen staat te klappen omdat Cees had gescoord en wat ik nog mooier vind en dit is ook echt ongelofelijk de laatste aanval van ons in de laatste 1.5 minuut we komen via de rechterkant op en uiteindelijk scoort Cees zijn 2de doelpunt en staat met een glimlach en vuisten in de lucht te juichen en geld trouwens ook voor de andere doelpunten makers.
Mij raakt dan het meest is dat we als team zijnde elkaar zoveel gunnen in dit soort dingen ondanks dat we soms door onze aandoening boos kunnen worden en dat weten we ook van elkaar maar dat we elkaar alles gunnen en dat er na afloop bij VRC 1- Renswoude 1 teamgenoten van mij langs de kant staan ons eerste aan staan te moedigen en na afloop staan te helpen glazen op te halen zodat wij onze biertje kunnen drinken of cola en van het feestje staan te genieten en dat ik daardoor weer andere mensen zie genieten dan kan ik alleen zeggen  Proud To Be Part Om EL Capitano Of This Legend/Icon Team!!
Eigenlijk wil ik ook de trainers en coaches nogmaals bedanken en ook alle andere vrijwilligers die voor alles ons mogelijk maken van materialen tot sponsor pakken tot aan de scheidsrechter toe. Ik had dit anderhalf jaar geleden dit niet kunnen bedenken dat we zo team al kunnen hebben daar wil ik ook Bram en Albert in het bijzonder voor bedanken dat zij deze taak opzich nemen en dit team onder hun hoede nemen maar ook Gerrit Jan die ik een mail stuurde of we een G-Team konden oprichten. 2 van mij grootste dromen en wensen is dat we uiteindelijk meerdere teams hebben lopen bij VRC voor mensen met een aandoening en dat als VRC zijnde ook een voorbeeld mogen zijn richting andere verenigingen en dat we uiteindelijk over tijdje een speciaal G-Toernooi hebben en dat het toernooi uiteindelijk een vaste terug komend iets is voor teams en dat ze zich verheugen op het toernooi bij VRC maar dat is allemaal toekomst muziek en weet ook niet of dat mogelijk is maar dacht ik ook over andere dingen.
Het laatste dingetje iedereen alvast met jullie wedstrijden en hopelijk pijn vrij zodat we lekker van onze winterstop kunnen genieten.
Met De Groetjes, El Capitano van het G-team

Bekijk hier het toernooischema 2018