Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Welkom terug: Sven van Asselt!

VRC heeft weer een nieuwe versterking gevonden voor de A-Selectie: Sven van Asselt keert volgend seizoen terug bij VRC.

Sven is een multifunctionele speler, die zowel links als rechts centraal in de verdediging kan spelen en op het middenveld uit de voeten kan. Sven is een speler met een goed overzicht en is daarnaast goed in opbouw en passing.

Als club is het fijn om een oude bekende te mogen verwelkomen op ons sportpark!

Sven van Asselt: “Na 5 seizoenen bij vv Veenendaal gespeeld te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Naast dat VRC qua niveau een stap omhoog is, spreekt de ambitie van de club mij erg aan. Ik heb zin om terug te keren bij de club waar ik mijn hele jeugd heb gevoetbald en zal alles geven voor deze mooie vereniging.”

VRC heet Sven van harte welkom en wenst hem veel succes aankomend seizoen bij onze mooie club.

Technische Commissie VRC