Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Wereldtreffer bezorgt VRC een punt

De gelijkmaker van Johan Mandemaker was hét hoogtepunt bij het duel tegen VSCO’61. In de uitwedstrijd maakte de VRC-speler op schitterende wijze de 1-1 en dat betekende ook de uitslag. ,,Als wij onze kansen voor rust benutten, dan win je hier met ruime cijfers.”

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer
Foto’s VRC

Enorm veel mogelijkheden kreeg de ploeg van Jan Gaasbeek, maar scoren deed het voor rust niet. De thuisploeg was wel een keer trefzeker en daardoor keek het in de pauze tegen een achterstand aan.

Na ongeveer een uur spelen kwam het hoogtepunt van de wedstrijd. Mandemaker kwam naar binnen, draaide om zijn tegenstander en schoot verwoestend in de kruising. ,,Een Robben-goal, maar dan van de andere kant”, blikte Gaasbeek terug. ,,De makkelijkste kansen missen wij en dan vliegt zo’n bal erin. Het was echt een wereldtreffer.”