Algemeen, Uitgelicht

Wie nomineer jij voor de ‘Veense Kei’?

Off 132

Ken jij of ben jij iemand die zich met hart en ziel heeft ingezet voor een socialer, leefbaarder en mooier Veenendaal? Meld je aan of nomineer diegene voor de ‘Veense Kei’. De ‘Veense Kei’ is een jongerenprijs, 8 tot 23 jaar. De prijs is een stimulans én beloning voor Veenendaalse jongeren die zich het afgelopen jaar met een eigen initiatief hebben ingezet voor onze maatschappij.

Denk bij sociale initiatieven bijvoorbeeld aan het opknappen van een speeltuin of groenstrook, (mede)organiseren van een sporttoernooi voor jongeren, een boodschappenservice voor ouderen opzetten of acties om de wijk veiliger te maken. Thijs Robbertsen sleepte vorige jaar de ‘Veense Kei’ in de wacht. Hij zamelde lege flessen in voor Giro555 (vluchtelingen).

Foto: de winnaar van de vorig jaar Thijs Robbertsen

Wethouder Martijn Beek: ‘Ik vind het geweldig dat er in onze gemeente jongeren zijn die zich actief inzetten voor anderen. Ze zijn een voorbeeld en maken verschil. Ik zet deze jongeren graag in het zonnetje. Help mee en laat weten wie de ‘Veense Kei’ 2018 verdient!’

Aanmelden

Jongeren uit Veenendaal, van 8 tot 23 jaar, die in 2018 zelf een initiatief zijn gestart voor een mooier, leefbaarder en socialer Veenendaal kunnen zichzelf aanmelden of door iemand anders worden genomineerd. Dit kan tot 23 november 2018 via de website www.veenendaal.nl/veensekei.

Een deskundige jury beoordeelt in december de aanmeldingen aan de hand van de volgende criteria:

  • De genomineerde is tussen de 8 en 23 jaar oud;
  • Het gaat om een maatschappelijk initiatief of een bijzondere bijdrage voor inwoners van Veenendaal;
  • Het initiatief heeft in 2018 plaatsgevonden;
  • Het initiatief is een voorbeeld voor anderen;
  • Het initiatief is niet beloond met een andere prijs of onderscheiding van de gemeente.

De jury bestaat uit een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), een medewerker van Veens en een afvaardiging van de Jongerenraad. De Veense Kei en een Twinkeling cadeaubon van € 100,- worden tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari uitgereikt door wethouder Martijn Beek.

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy