Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Wij zijn hier vandaag bestolen

0 352

Normaal gesproken moppert Jan Gaasbeek nooit op de scheids- of grensrechter, maar na het duel Valleivogels – VRC kon de trainer niet anders. Drie merkwaardige beslissingen van de grensrechter zorgde ervoor dat de eindstand 1-0 werd en VRC met lege handen naar Veenendaal moest. ,,We zijn vandaag bestolen. Simpel zat.”

Bron Veenendaalse krant / door Jeroen van der Veer
Foto’s: VRC

Twee keer leek VRC het net te vinden en beide keren stak de grensrechter de vlag omhoog. Hierdoor gingen de treffers niet door, dit tot grote onvrede van Gaasbeek. ,,Dat waren zuivere doelpunten, daar ben ik 100% zeker van. Over scheidsrechters of grensrechters wil ik eigenlijk nooit klagen, maar vandaag….”

Ook leek Erik van de Putte alleen op de doelman af te kunnen lopen, alleen werd hij afgevlagd door de grensrechter. ,,Hij vond dat de bal uit was. Weg kans. Tja, zeg het maar. We mochten vandaag gewoon niet scoren.”

Dat gevoel werd benadrukt in de allerlaatste seconde. Op dat moment keek VRC al tegen een 1-0 achterstand aan en leken Segers en Rentenaar de gelijkmaker te produceren. ,,Robin schoot tegen de binnenkant van de paal en in de rebound wist Ruben naast te schieten.”

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy