Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Wijnproeverij club van 50

Op donderdagavond 28 november waren we met de Club van 50 te gast in de nieuwe winkel van de Heeren van de Wijn aan de Sandbrinkstraat 22.

Naast een gezellig samen zijn had deze avond ook als doel om te kijken of we in de kantine nog up to date zijn met onze wijnen of dat de smaak inmiddels wat anders is geworden.

Wijn proeven  is geen drinken, je proeft de wijn laat deze rond gaan in je mond en hierna spuw je de wijn weer uit, nu heeft de schrijver van dit stukje deze avond goed opgelet maar heeft dit niet veel kunnen waarnemen (!) het meeste werd opgedronken….

Na een avond ( blind) proeven kwam er toch iets opmerkelijks uit, de gekozen witte wijn is nog steeds diegene die we reeds schenken in de kantine en hier veranderd niets aan.
Voor de rosé zijn we wel op een andere wijn uitgekomen (unaniem) en toevallig van het zelfde wijnhuis als de witte wijn.

De foto met de drie flessen, in de foto serie, is de met de gekozen rode wijn deze avond, maar omdat er weinig rode wijn in de kantine gedronken wordt zal deze in de kantine niet geschonken worden.

Voor een sfeerimpressie zie onderstaande foto`s

Wil je kennis maken met de Heeren van Wijn, neem dan een kijkje op https://www.heerenvandewijn.nl/