Te vaak blijkt dat bij een groot aantal leden de persoonsgegevens die bij VRC bekend zijn niet meer kloppen.

Niet verwonderlijk, want mensen verhuizen, nemen een andere e-mailadres of mobiel telefoonnummer. Prima natuurlijk, maar als u VRC niet informeert bent u daardoor wel onbereikbaar.

Geef wijzigingen in uw bereikbaarheidsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en IBAN rekeningnummer) zo snel mogelijk door.

Adres en telefoonnummer wijzigen

U kunt dit doen via de voetbal.nl app
In deze app kunt u het adres en telefoonnummer wijzigen. Door deze app te gebruiken wordt de VRC en de KNVB administratie automatisch aangepast.

U vindt de app in de app store. Om in te kunnen loggen hebt u uw e-mailadres nodig die u aan VRC hebt opgegeven.

E-mailadres en/of overige gegevens wijzigen

Dit kunt u doen door de gewijzigde gegevens direct hieronder in te vullen en te klikken op <Verzenden>.

Hieronder kunt u uw gegevens wijzigen:

Spelend lidNiet-spelend lidVerenigings lid

TERUG NAAR LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE