Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Wijziging organisatie commissie voetbal zaken

Off 514

Zoals al eerder aan gegeven worden het volgende seizoen de functies van coördinator breedtesport en coördinator prestatiesport op een ander wijze, maar ook door andere personen ingevuld namelijk:

• De functie van coördinator onderbouw wordt volgend seizoen ingevuld door Bert van de Weerd . Bert is wellicht bij een ieder bekend. Is een echte VRC’er,  oud speler van VRC bij alle jeugdteams en VRC 1. Daarnaast heeft Bert de  laatste jaren maar ook in het verleden al veel functies binnen de jeugdafdeling ingevuld.
  • De functie van coördinator bovenbouw wordt volgend seizoen ingevuld door Jan Westerhof. Jan heeft reeds vele jaren ervaring als trainer en technisch coördinator bij diverse voetbalverenigingen. Vanaf 2009 tot het einde van dit seizoen is Jan werkzaam geweest als trainer en technisch coördinator bij v.v. Candia.

Mede namens het hoofdbestuur en de commissie voetbalzaken wensen ik Bert en Jan veel succes met het invullen van hun nieuwe functie.

Jacob van den Essenburg