Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Heb jij je al opgegeven voor het Club van 50 Event?

Off 339

Op zaterdag 19 mei a.s. tijdens en na de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op 19 mei 2018 van ons eerste elftal tegen SVP, wordt er een gezellige middag georganiseerd met een hapje en een drankje in buffetvorm. Dus geeft je snel op
(voor uiterlijk 5 mei) dan weten we voor hoeveel personen we het buffet kunnen regelen. Daarnaast ligt er dan een leuke attentie voor je klaar. Uiteraard is jouw partner ook uitgenodigd.
Afhankelijk van de weersvoorspellingen wordt er een tent op het terras voor de bestuurskamer geplaatst. (Buffet is vanaf 17.00 uur geopend )

Aanmelden kan hieronder en graag uiterlijk voor 5 mei a.s.

Denk je nu: potverdikkie, ik wil naar dit event (en daarnaast ook profiteren van 10% korting bij verschillende winkels en restaurants) , maar ik ben nog geen lid van de club van 50? Kijk dan voor meer informatie over de club van 50 (en hoe je je aan kunt melden) op deze pagina.

Club van 50 event:

Ik kom met partnerIk kom zonder partnerIk kom niet

Bekijk hier het toernooischema 2018