Zaterdag 20 augustus: Startzaterdag bij VRC

Op zaterdag 20 augustus staat de startzaterdag gepland. Ook dit jaar willen we weer gezamenlijk starten als één grote familie!

Voor ieder team is er die dag een uur trainingstijd ingepland. De selectie elftallen zijn dan al weer een aantal weken aan het trainen, maar het is altijd fijn om samen het nieuwe seizoen te beginnen.

Er wordt op alle elftallen gerekend! Mocht het echt niet lukken, laat dit tijdig weten bij de Voorzitter Wedstrijdzaken, zodat hier rekening mee gehouden kan worden in de planning.

Alle velden plannen wij in om op te trainen, behalve veld 1. Dit veld is gereserveerd vanaf 12.00 uur voor de oefenwedstrijd van VRC 1 tegen ESA 1.

Na deze wedstrijd is er live entertainment met optredens van Jurjen Koops, Wesley Boes en Wesley Meurs!