Zaterdag 25 juni: Internationaal 30+ en 35+ toernooi

25 juni is het dan zo ver: het 4e VRC 35+ toernooi! Dit jaar inclusief een vrouwen 30+ toernooi en met buitenlandse gasten.

Het toernooi start de 25e om 11:40 uur met de eerste wedstrijden en de finale eindigt om 16:00 uur. In totaal doen er 17 teams mee, waarvan 3 buitenlandse teams en 1 gemixt Nederlands/Duits bedrijventeam. Dit komt neer op 49 wedstrijden. Het toernooi wordt afgesloten met een warm buffet voor de deelnemers, scheidsrechters, overige vrijwilligers en de 7 sponsoren. Want dankzij deze sponsoren kunnen we dit fantastische toernooi organiseren!

Als laatste willen we iedereen uitnodigen om de sterren van weleer te komen aanschouwen. Wij hebben er zin in en wij wensen alle deelnemende teams een mooi en sportief toernooi toe. We zien je graag op sportpark Spitsbergen.

De toernooiorganisatie,

Maarten Anbeek en Jan Kees Bos