Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Zomerstop Voetbalschool

Off 480

Zomerstop Voetbalschool

Kort geleden was alweer de laatste training van de Voetbalschool VRC. Zoals gebruikelijk hadden de trainers voor deze laatste training diverse vaardigheidsoefeningen uitgezet. Bij deze oefeningen waren punten te verdienen en uiteindelijk was er voor de winnaars een leuk prijsje. De prijzen werden overhandigd door Robin Segers.

Rondom de laatste training werd er ook afscheid genomen van 2 mensen die de afgelopen jaren veel betekend hebben voor de voetbalschool: Dick van den Broek en Niels ten Have. Dick was middels DB-advies jaren sponsor van de Voetbalschool en dus belangrijke inkomstenbron. Niels was afgelopen jaren verantwoordelijk voor het technisch gedeelte van de Voetbalschool, nadat hij eerder al trainer was geweest. Niels heeft het afgelopen jaar stapsgewijs zijn taken aan Robin Segers overgedragen. Ook Niels zijn inbreng is belangrijk geweest in de ontwikkeling van de Voetbalschool.

Seizoen 2017-2018

Het komend seizoen is er natuurlijk weer op de vrijdagmiddag Voetbalschool. We gaan het komend seizoen  het 10e jaar in.

Visie van Voetbalschool VRC;

Voetbalschool VRC wil voetballers – jongens en meisjes – de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 10 kinderen per groep – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer.

Kernwaarde van voetbalschool VRC:

Persoonlijk: Iedere speler van de VRC Voetbalschool wordt binnen een persoonlijk traject begeleid en getraind. Doordat er getraind wordt in kleine groepjes is er voor iedere speler speciale aandacht.

Prestatie: Iedere speler zal trainen op zijn eigen niveau en de daarbij horende weerstand. Naarmate een speler zich ontwikkelt wordt de weerstand hierop aangepast. Op deze manier zal elke speler zich optimaal ontwikkelen.

Plezier: Door de persoonlijke ontwikkeling die de speler doormaakt zal het vertrouwen enorm toenemen. Hierdoor zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Spelers kunnen zich aanmelden voor een traject dat bestaat uit 2 blokken van tien trainingen. De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling van spelers op elk niveau.

Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van:

– Pass- en traptechniek

– Aan- en meeneemtechniek

– De 1 tegen 1 situatie (meerdere situaties)

– Kap- en draaitechniek

– Wendbaarheid en souplesse (loopscholing)

De trainers van voetbalschool VRC.

De trainingen zijn in handen van Robin Segers. Hij wordt hierbij ondersteund door diverse selectiespelers en -trainers.

De organisatie om de voetbalschool heen ligt bij Mark Segers en Kees van Rijswijk.

Wanneer zijn de trainingen

Het traject bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 blokken: 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur.

Kosten en inschrijving seizoen 2017 – 2018

De kosten voor 20 trainingen bedragen 75 Euro. Dit is inclusief: het unieke voetbalschooltenue (die de speler na de 20 trainingen mag houden), drinken en het gebruik van de materialen.

Inschrijven kan door een email te zenden naar voetbalschool@vv-vrc.nl met daarin aangegeven de naam van de deelnemer, mobiele telefoonnummer van de ouder(s)/begeleider(s), kleding- en schoenmaat. Daarnaast dient het hierboven genoemde bedrag overgemaakt te worden naar NL80INGB0680170049 t.n.v. vv VRC en o.v.v. VRC Voetbalschool en naam van het toekomstig VRC Voetbalschool lid.

Komend jaar willen we voor de communicatie gebruik gaan maken van WhatsApp. We hebben namelijk gemerkt dat emails niet altijd werden gelezen en WhatsApp meer van deze tijd is.

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041