5/6 juli: De Nacht van VRC. Schrijf je nu in!

Ben jij klaar voor een avond/nacht/ochtend vol sport, plezier en avontuur? Schrijf je dan in voor de jaarlijkse Nacht van VRC. Dit jaar is de Nacht van VRC van vrijdag 5 tot zaterdag 6 juli. Dit evenement is voor de jeugd die speelt in de JO/MO11-12-13.

Dit kan je verwachten:

🕓 Tijd: Je meldt je vrijdagmiddag 5 juli om ongeveer half 5 op de club met je luchtbed, slaapzak en schone kleding. Vergeet je voetbalschoenen en een extra set kleding niet!

🏆 Activiteiten: Na het droppen van je spullen in de kleedkamer staat er een geweldig “6-kamp” voor je klaar! We gaan niet alleen lekker (on)gezond eten, maar ook chillen met een muziekje erbij. En natuurlijk veel te laat naar bed – oh nee: de kleedkamer!

🌅 Wakker worden: De volgende ochtend word je vroeg gewekt en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna begint het Luilakkentoernooi!

📝 Inschrijven: Inschrijven kan via je trainer/leider. Deze kan dan een e-mail te sturen naar joc@vv-vrc.nl met daarin de namen van de deelnemers uit het team en de begeleider.

👨‍👩‍👧‍👦 Let op: Inschrijvingen gaan per team (hoeft niet het hele team te zijn) en je moet minimaal 1 begeleider per team meenemen. Kosten zijn €10,00 per kind. De begeleiding betaalt geen inschrijfkosten.

📅 Deadline: De inschrijfdatum sluit op 23 mei. We hebben slechts plaats voor ongeveer 100 kids, dus wees er snel bij! Losse inschrijvingen zijn mogelijk, maar worden pas na de teamaanmeldingen in behandeling genomen. Vol=vol!

Schrijf je met je team vandaag nog in en maak van 5 juli een nacht om nooit te vergeten! 🌟