Wat leuk dat jij je wil inschrijven voor de VRC Voetbal Academie en graag wil trainen als een échte prof! Door middel van het onderstaande inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie. De bevestiging van deelname volgt per mail.

Inschrijven kan tot maandag 31 oktober aanstaande, let op: vol = vol!

ManVrouw

Algemene informatie

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid. De VRC Voetbal Academie werkt met de nieuwste ontwikkelingen in het voetbal. We maken hierdoor gebruik van geavanceerde materialen zoals smartgoals, sprintparachutes en loopladders.

Voor wie?

Bij de VRC Voetbal Academie bieden wij jou maatwerk, zodat jij trainingen krijgt op jouw niveau en je daardoor nog verder kunt ontwikkelen. De VRC Voetbal Academie is exclusief voor VRC-leden!

De voetbalacademie bestaat uit 3 groepen:
    Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

• Jongens (JO6 t/m JO14)
    • Meiden (MO6 t/m MO15)
    • Keepers (JO6 t/m JO14)

Wanneer

De trainingen vinden plaats op de vrijdag na schooltijd, de trainingen zijn van 18:00 – 19:15 uur. Alle trainingen zijn op de kunstgrasvelden van de mooiste club van Veenendaal: v.v. VRC.

Wat kan je verwachten?

De VRC Voetbal Academie bestaat uit 15 trainingen op vrijdag en de voor vele bekende 2-daagse in de meivakantie. Máár, dit wordt uitgebreid met een extra 2-daagse, nu in de voorjaarsvakantie! We starten op vrijdag 4 november 2022. In de periode van Schoolvoetbal wordt er niet getraind.

• 15 Vrijdagen een training van 5 kwartier
    • Voetbal 2-daagse in de voorjaarsvakantie
    • Voetbal 2-daagse in de meivakantie
    • Uniek VRC Voetbal Academie-shirt (Wordt uitgegeven bij de 2-daagse in de voorjaarsvakantie)

Kosten

De kosten voor de Voetbal Academie zijn: € 149, –. Het 2e kind in het gezin betaalt € 124, – (Betaling in 3 termijnen mogelijk).

Vragen?

Stuur een mail naar voetbalacademie@vv-vrc.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!