Door middel van het onderstaande inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie.

ManVrouw

Algemene informatie

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

Ons leerplan houden wij continu tegen het licht waarbij wij rekening houden met de nieuwste ontwikkelingen in het voetbal. De VRC Voetbal Academie werkt daarom met leerlijnen die verwerkt zijn in zes fases. Deze fases zijn gebonden aan leeftijd. We maken hierbij gebruik van geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en snelheidsmeters.

De VRC Voetbal Academie bestaat uit drie verschillende groepen:

• Jongens (JO06 t/m JO15)
  • Meiden (MO06 t/m MO17)
  • Keepers (JO06 t/m JO15)

Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

Iedere groep heeft zijn specifieke aandachtspunten. Bij de VRC Voetbal Academie bieden wij jou maatwerk, zodat jij trainingen krijgt op jouw niveau en je daardoor nog verder kunt ontwikkelen. De VRC Voetbal Academie is exclusief voor VRC-leden!

Wanneer?

De VRC Voetbal Academie bestaat uit een Voetbal 2-daagse in de herfstvakantie wat de kick-off van het nieuwe seizoen zal zijn (datum wordt nader bepaald) en 18 trainingen op vrijdag. De trainingen vinden plaats op de vrijdag na schooltijd, omstreeks 17:30 uur start eerste blok.
Deze specifieke tijden zullen nader bepaald worden en zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, waarbij er wellicht in twee blokken gewerkt zal worden (onderbouw/bovenbouw). Alle trainingen zijn op de kunstgrasvelden van de mooiste club van Veenendaal: v.v. VRC .

Wat kun jij verwachten bij de VRC Voetbal Academie

• Voetbal 2-daagse in de herfstvakantie
  • 18 Vrijdagen een training van 5 kwartier
  • Uniek VRC Voetbal Academie tenue