Door middel van het onderstaande inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie. De bevestiging van deelname volgt per mail. Let op: vol = vol!

  ManVrouw  Algemene informatie

  Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

  Ons leerplan houden wij continu tegen het licht waarbij wij rekening houden met de nieuwste ontwikkelingen in het voetbal. De VRC Voetbal Academie werkt daarom met leerlijnen die verwerkt zijn in zes fases. Deze fases zijn gebonden aan leeftijd. We maken hierbij gebruik van geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en snelheidsmeters.

  Voor wie

  De VRC Voetbal Academie bestaat uit drie verschillende groepen:

  • Jongens (JO06 t/m JO15)
  • Meiden (MO06 t/m MO17)
  • Keepers (JO06 t/m JO15)

  Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

  Iedere groep heeft zijn specifieke aandachtspunten. Bij de VRC Voetbal Academie bieden wij jou maatwerk, zodat jij trainingen krijgt op jouw niveau en je daardoor nog verder kunt ontwikkelen. De VRC Voetbal Academie is exclusief voor VRC-leden!

  Wanneer?

  De VRC Voetbal Academie bestaat uit 18 trainingen op vrijdag en de voor vele bekende 2-daagse in de meivakantie. Op de eerste editie van de 2-daagse waren ruim 125 deelnemers aanwezig, dit plekje is voor de academie-leden dus al bemachtigd!

  De trainingen vinden plaats op de vrijdag na schooltijd, omstreeks 17:30 uur start het eerste blok. De specifieke tijden zullen nader bepaald worden en zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, waarbij er wellicht in twee blokken gewerkt zal worden (onderbouw/bovenbouw). Alle trainingen zijn op de kunstgrasvelden van de mooiste club van Veenendaal: v.v. VRC.

  Wat kun jij verwachten bij de VRC Voetbal Academie

  • 18 Vrijdagen een training van 5 kwartier
  • Voetbal 2-daagse in de meivakantie
  • Uniek VRC Voetbal Academie tenue

  Nu voor maar € 149, –

  Het 2e kind in het gezin betaalt € 124, – en het 3e kind betaalt € 99, –

  Betaling in 3 termijnen mogelijk

   

  Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan er ook altijd contact opgenomen worden via: voetbalacademie@vv-vrc.nl

  Klik op de link  voor de FLYER VRC VOETBAL ACADEMIE

   

  Hoofdsponsor

  Evenementen

  • Geen evenementen

  Toernooien

  Bekijk hier het

  Challenge

  SponsorKliks

  Contact

  Sportpark Spitsbergen VRC
  Spitsbergenweg
  3902 HL VEENENDAAL
  Telefoon kantine: 0318 – 511041
  Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
  Privacy