Voetbalacademie

Bekijk ook

Door middel van het inschrijfformulier onderaan deze pagina kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie – tweedaagse in de meivakantie. Inschrijven kan tot woensdag 26 april aanstaande, let op: vol = vol!

De definitieve bevestiging van deelname wordt gegeven door de coördinatoren van de VRC Voetbal Academie. Deze bevestiging volgt per mail en is dus niet de automatische mail welke wordt verstuurd na inschrijving.

Algemene informatie

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

De afgelopen jaren waren de tweedaagse events van de VRC Voetbal Academie een groot succes met meer dan 100 deelnemers per editie. De VRC Voetbal Academie zal in de meivakantie weer een tweedaagse organiseren onder het mom ‘Trainen als een prof’. Deze tweedaagse zal plaatsvinden op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei aanstaande en is exclusief voor alle VRC-jeugdleden. Uiteraard komen alle aspecten van de VRC Voetbal Academie ook aan bod tijdens de tweedaagse, waarbij alle geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en het gatendoek ook aanwezig zijn. Zien we jou ook tijdens dit feest?

Voor wie

De VRC Voetbal Academie is exclusief voor leden van VRC van JO8 t/m JO14/MO15.

Let op: er is geen specifieke keeperstraining

Wanneer?

De VRC Voetbal Academie tweedaagse vindt plaats op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei van 10:00 – 15:00 uur

Kosten

    Deze tweedaagse is gratis voor de deelnemers van de Voetbal Academie. Voor de overige leden kost het slechts € 65, -. Naast een lunch op beide dagen is óók een uniek Nike – VRC Voetbal Academie shirt inbegrepen! Heb je dit shirt al vanuit de eerdere editie in de voorjaarsvakantie, dan wordt er een alternatief tarief gehanteerd; dit volgt per mail!

    Vragen?

    Stuur een mail naar voetbalacademie@vv-vrc.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.