Door middel van het onderstaande inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de VRC Voetbal Academie – tweedaagse in de meivakantie. Let op: aanmelden kan t/m 28 april aanstaande, dus schrijf je snel in! De bevestiging van deelname volgt per mail.

ManVrouw

Algemene informatie

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

Waar vorig seizoen de tweedaagse een groot succes bleek met meer dan 120 deelnemers, zal ook dit feest een vervolg krijgen in de komende meivakantie!

De VRC Voetbal Academie zal in de meivakantie weer een tweedaagse organiseren onder het mom ‘Trainen als een prof’. Deze tweedaagse zal plaatsvinden op dinsdag 3 en woensdag 4 mei aanstaande en is toegankelijk voor alle VRC-jeugdleden. Uiteraard komen alle aspecten van de VRC Voetbal Academie ook aan bod tijdens de tweedaagse, waarbij alle geavanceerde materialen, zoals smartgoals, sprintparachutes en het gatendoek ook aanwezig zijn.

De voetbalacademie bestaat uit 3 groepen:
    Let op: minimale leeftijd is 6 jaar!

• Jongens (JO6 t/m JO15)
    • Meiden (MO6 t/m MO17)
    • Keepers (JO6 t/m JO15)

Wanneer

De VRC Voetbal Academie tweedaagse vindt plaats op dinsdag 3 en woensdag 4 mei van 10:00 – 15:00 uur.

Kosten

Deze tweedaagse is gratis voor de deelnemers van de Voetbal Academie. Voor de overige leden kost het maar € 49, -. Een lunch op beide dagen is inbegrepen!

Vragen?

Je kan ons bereiken via voetbalacademie@vv-vrc.nl of via ons Instagram account van de VRC Voetbal Academie (@vrcvoetbalacademie).