U wilt de beste en voordeligste verzekering scoren in de markt en daarbij onze club financieel steunen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! In samenwerking met NH1816 heeft onze hoofdsponsor, Huis & Hypotheek Veenendaal, voor alle VRC-ers (leden, vrijwilligers, ouders etc.) een VRC-polis ontwikkeld. NH1816 is ook dit jaar weer uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. Dit is voor het 12e jaar op rij, een unieke prestatie!

Help de club maar vooral u zelf

In de VRC-polis kunnen alle woonverzekeringen worden ondergebracht. Dat betekent voor u volop voordeel! Dit voordeel kan zelfs oplopen tot een korting van 10% op de afgesloten verzekeringen. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook VRC, want 5% van de premie van de afgesloten verzekeringen wordt gestort in de clubkas van vv VRC.

Martijn Aveskamp en Tim Muller

Huis & Hypotheek

Wij nemen contact met u op….

Heeft u interesse in de VRC verzekeringspolis of wilt u meer informatie? Laat dan uw gegevens achter en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld/gemaild.

Voorletter(s) + Achternaam*

Uw email*