Accommodatienieuws

Een beetje een aangepaste aanhef: de meeste leden verwachten (of hopen op) nieuwbouwnieuws. Uiteraard zijn we hier nog steeds heel erg druk mee: het nieuwe ontwerp is gereed en de prijzen zijn bekend. Momenteel zijn we druk met de financiering. We houden jullie uiteraard op de hoogte hiervan.

Maar gezien de snelle groei die we als vereniging doormaken, zitten we op andere fronten ook niet stil. Zo zijn we bezig met led-verlichting op veld 4 en de aanvraag voor kunstgras op dit veld ligt ter beoordeling bij de gemeente.

Ook hebben we, om de grootste nood wat ruimte betreft, even verholpen met noodunits. Door deze noodunits is er in het bestaande kleedkamergebouw ruimte ontstaan voor extra opslag. Deze extra opslag hopen we in de zomerstop te kunnen realiseren. Het voorlopige ontwerp is bijna gereed en op korte termijn wordt de vergunning aangevraagd. Om iedereen een beetje een beeld te geven: we gaan de voormalige instructieruimte, de ruimte met de ballenpijpen en het voormalig theehok samenvoegen tot één ruimte.

Glasvezel

Daarnaast hebben we sinds kort een glasvezelverbinding op ons sportpark. Dit heeft ongeveer twee jaar geduurd omdat er nog helemaal geen glasvezel beschikbaar was op ons sportpark. Met dank aan Jochem van Hardeveld van Tascon zijn we in contact gekomen met M3 Groep die dit voor ons heeft geregeld.

Gaan we hier wat van merken? Ja! We zijn aanzienlijk in snelheid vooruitgegaan. Hierdoor kunnen we ook een videosysteem realiseren over deze lijn. Onze secretaris Harry van der Sluis heeft de apparatuur ingeregeld zodat alles op de juiste manier werkt. Hiervoor is een nieuwe patchkast aangeschaft. Deze kast is voorbereid op de toekomst, met andere woorden: er kan nog worden uitgebreid!

Een speciaal woord van dank naar Ronald Dekker van Trend Installatietechniek, die bij alle eerder genoemde zaken ons heeft geholpen en met raad en daad heeft bijgestaan.