Be Trendy en TH Kaspers Projecten sponsoren MO15-1

VRC wil Dionne Hager van Be Trendy bedanken voor het sponsoren van nieuwe trainingspakken voor de MO15-1. Theo Kaspers van TH Kaspers Projecten bedanken wij voor het sponsoren van nieuwe tassen. Dit geeft het team een professionele uitstraling, wat de meiden verdienen!

Be Trendy

Be Trendy is een webshop met leuke, trendy en betaalbare schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat uit een klein assortiment waardoor we altijd snel mee kunnen gaan met de nieuwste modetrends! Van een schoenencollectie met schoenen voor elke gelegenheid tot de leukste accessoires om je outfit mee af te maken. Wij zullen jou helpen een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan jouw outfits!
Bij Be Trendy draait het om stijl, kwaliteit, klantvriendelijkheid en betaalbaarheid. We gaan daarom ook met veel plezier, passie en aandacht op zoek naar de mooiste schoenen en accessoires voor jou. Kijk gezellig rond op de website www.betrendy.nl en scoor zo de leukste trendy items voor jou of iemand anders! Bij deze een waardebon-code: vrc20. Met deze code krijgen jullie in de maand september 20% korting.

TH Kaspers Projecten

TH Kaspers Projecten is een stofferingsbedrijf en bestaat al bijna 20 jaar. We zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren, zoals tapijttegels,  pvc vloeren, egalisatie vloer en computer vloeren. Er wordt elke dag keihard gewerkt om goede kwaliteit te leveren, omdat de vloer de basis is van het interieur!