Berichtje El Capitano

Heey Toppers/strijders en vooral legends van VRC,

Dacht nog een allerlaatste berichtje van het seizoen 2022-2023!!

Inmiddels zijn we zo’n maand al in zomerstop, want we hadden ons laatste toernooi in Soest bij SO Soest voor ons, het welbekende Bram Bartels. Voor mij en meerdere in het team ook het leukste toernooi onder de G Toernooien.

We zijn 7e geworden, maar uiteindelijk was het laatste team weg omdat de 3e helft weer zeer gezellig was. Wou zelf nog terugkomen op het laatste half jaar in het seizoen 2022-2023! Wat een opluchting voor de G1 na 2 keer geen kampioen geworden te zijn in de voorjaarscompetitie 2022 en in de najaarscompetitie 2022, Zijn we het eindelijk wel geworden in de voorjaarscompetitie 2023!! Op donderdag tegen AZC Zutphen waren we te sterk en waren officieus kampioen omdat we qua punten niet meer in te halen waren, wel met kanttekening dat de inhaalwedstrijd niet ingehaald werd tegen Eendracht. Uiteindelijk heeft Eendracht 2 keer gelijk gespeeld, waardoor we het kampioenschap bij Eldenia konden vieren, want zonder te spelen kampioen geworden. Ik kan mij nog een seizoen herinneren van Leicester City en volgens mij ook een paar seizoenen verder Liverpool ook. Wil ons niet met hun vergelijken maar ja, wel om een keer zelf meegemaakt hebben is vet en ook een ervaring!! Ook voor de G2 een kampioenschap en daar ook super trots en als G1 nogmaals de felicitaties.

Maar het echte hoogtepunt voor mij en voor de G1 was de bekerfinale in het Heracles Almelo stadion, omdat het voor mij en ook voor de G1 de 1ste in een profstadion was en ook tegen de 1ste tegenstander in de beker,maar we mochten beide door. we wonnen 4-0 uit mijn hoofd. Maar het meest mooie was dat we echt zo 30-40 man waren om ons te supporteren van familie, vrienden, mensen die interesse hadden en mensen die ons hielpen door te fluiten of wat dan ook. Super bedankt daarvoor en ook dat de meesten weer langs de kant stonden. Echt super bedankt. daarnaast zijn we ook nog op ESPN geweest bij Hans kraay tijdens de live uitzending niks mooier om zo seizoen te hebben en hopelijk volgend jaar weer een mooi jaar en dat we gewoon met zijn alle beter worden en ook individueel want we hebben echt in alles vooruitgang geboekt sociaal en ook voetballend!!

Voor komend jaar als je het leuk vind om stage te lopen of überhaupt te helpen maakt niet uit. stuur gewoon een mailtje na de G afdeling want het geeft je 1000 procent voldoening en gegarandeerd veel plezier en mooie momenten!!

Groetjes El Capitano (Ruben Bargie)