Christian Tanis volgend seizoen Technisch Coördinator Onderbouw (Spitsies/Tigers/O8)

Onze jeugdafdeling blijft groeien. Ook volgend seizoen verwachten we weer veel nieuwe jeugdleden die graag bij VRC willen voetballen. Vanaf volgend seizoen wordt de functie Technisch Coordinator Onderbouw dan ook verdeeld over twee personen. Nick Rentenaar is op dit moment verantwoordelijk voor de hele onderbouw als Technisch Coordinator. Vanaf volgend seizoen wordt Christian Tanis verantwoordelijk voor de Spities/Tigers/O8.

Hieronder stelt Christian zich voor:

“Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij kort voor te stellen. Mijn naam is Christian Tanis en vanaf volgend seizoen ga ik de functie van TC Onderbouw invullen (Spitsies/Tigers/O8). Samen met mijn vrouw hebben we drie kinderen, waarvan er twee met veel plezier bij VRC in de jeugd voetballen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als piloot op de 737 bij de KLM.

De komende tijd kun je me al wat vaker op de velden zien om kennis te maken en ik zou het leuk vinden om zoveel mogelijk mensen rond deze doelgroep te ontmoeten, dus spreek me gerust eens aan.”

We wensen Christian veel succes komend seizoen!

Commissie Technische Zaken