Diverse upgrades op ons sportpark

De afgelopen tijd is er een aantal mooie investeringen gedaan in onze vereniging. Op diverse plekken binnen de vereniging wordt het voetballeven net weer een beetje beter, leuker en/of makkelijker. We zetten ze je even voor je op een rijtje:

Geluidsinstallatie kantine & velden

Om de sfeer tijdens wedstrijden, toernooien en gezellige feestjes nog verder te bevorderen, hebben we geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie voor zowel in de kantine als op de velden. Met deze nieuwe geluidsinstallatie hebben we vele mogelijkheden: alle geluidsdragers kunnen aan elkaar gekoppeld worden, maar ook net zo makkelijk losgekoppeld worden. En als je aan de overkant van het veld staat, kan je weer horen wie er in de basis staat. Tijdens toernooien kunnen we centraal mededelingen doen die over het hele sportpark zijn te horen. En we hebben genoeg power om er iedere zaterdag een feestje van te maken. Deze geluidsinstallatie is voor een groot deel mogelijk gemaakt door een bijdrage van De Veensche Businessclub. Bij deze nogmaals dank voor deze mooie bijdrage!

Opslagruimte inclusief ballenlockers

Om de organisatie van materialen te optimaliseren en ervoor te zorgen dat elk team gemakkelijk toegang heeft tot hun benodigdheden, hebben we een nieuwe opslagruimte gecreëerd. Door het installeren van ballenlockers, wordt het beheer van deze uitrusting weer netjes gestroomlijnd. Dit draagt niet alleen bij aan een opgeruimde ruimte, maar maakt ook het voorbereiden en opruimen na trainingen en wedstrijden efficiënter. Een deel van de inrichting van de opslagruimte is mogelijk gemaakt door De Club van 50. Deze club kiest ieder jaar een bestedingsdoel: dit jaar was dat het inrichten van de opslagruimte. Nogmaals dank aan de leden van de Club van 50 voor deze prachtige bijdrage!

Video-analysesysteem op het hoofdveld

Om de prestaties van ons eerste elftal naar een hoger niveau te tillen, hebben we geïnvesteerd in een geavanceerd video-analysesysteem op ons hoofdveld. Dit systeem biedt trainers en spelers de mogelijkheid om wedstrijden en trainingen gedetailleerd te analyseren, waardoor de tactische aanpak verfijnd kan worden en individuele spelers hun vaardigheden kunnen verbeteren. We geloven dat deze technologische toevoeging een waardevolle bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van onze spelers.

Beveiligingscamerasysteem

De veiligheid van onze leden en het behoud van een veilige omgeving zijn voor ons belangrijke punten. Voor ons een reden een nieuw beveiligingscamerasysteem aan te schaffen. Dit systeem helpt niet alleen bij het monitoren van de algemene veiligheid op ons terrein, maar draagt ook bij aan de bescherming van een ieders eigendommen. Samen streven we naar een vereniging waar iedereen zich veilig en welkom voelt.

Afzuiginstallatie in de keuken

De kantine is het kloppende hart van onze vereniging, en we willen daar graag de comfortabele en gezellige sfeer behouden. Voor de plaatsing van de nieuwe afzuiginstallatie kon je de frituurlucht soms aan de andere kant van de kantine ruiken. Daarom hebben we geïnvesteerd in een state-of-the-art afzuiginstallatie. Deze installatie zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit optimaal blijft. Zo kunnen we nog meer genieten van de gezellige momenten na de wedstrijden en trainingen.