Dringende oproep: VRC zoekt Technisch Coördinator Meiden/Vrouwen en Sectiehoofd Onderbouw

Al enige tijd zijn we op zoek naar twee cruciale vrijwilligersposities: een Technisch Coördinator Meiden/Vrouwen en een Sectiehoofd Onderbouw (JO9/JO10/JO11).

We doen hierbij een dringende oproep aan onze leden, ouders en andere betrokkenen om zich beschikbaar te stellen voor één van deze belangrijke functies.

De Technisch Coördinator Meiden/Vrouwen is verantwoordelijk voor het bevorderen van het vrouwenvoetbal binnen onze club, van de jongste meiden tot de seniorenteams. Ga naar https://www.vv-vrc.nl/vacatures/technisch-coordinator-vrouwen/ voor meer informatie

Het Sectiehoofd Onderbouw (JO9/JO10/JO11) is een spil van onze jeugdafdeling. Je zorgt voor een warm welkom voor nieuwe spelers, begeleidt hen naar de juiste teams en zorgt voor een gestroomlijnde communicatie tussen ouders, trainers en onze vereniging. Ga naar https://www.vv-vrc.nl/vacatures/sectiehoofd-jo9-jo10-jo11/ voor meer informatie.

VRC kan niet functioneren zonder de inzet van vrijwilligers. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde om onze teams op het veld te houden en de sportieve ontwikkeling van onze spelers te waarborgen. Heb je interesse of ken je iemand die één van deze rollen op zich wil nemen? Neem dan contact op met Tom Verschoor (voorzitter-ctz@vv-vrc.nl).

Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze vereniging blijft groeien en bloeien. Jouw hulp is hard nodig!