Een meivakantie in het teken van voetbal!

Op woensdag 3 mei en donderdag 4 mei heeft de VRC Voetbal Academie weer een succesvolle tweedaagse georganiseerd voor alle huidige deelnemers maar ook voor nieuwe deelnemers die nieuwsgierig waren naar de VRC Voetbal Academie.

Met de zomerse temperaturen was het goed rekening houden, maar wat mogen we terugkijken op een geslaagde tweedaagse. Ruim 100 jongens en meiden zijn twee dagen aan de slag gegaan met de bal, waarbij het ochtend programma bestond uit een cyclus techniek/loopscholing oefeningen. In de middag werd op de ene dag een individueel toernooi gespeeld. Op de andere dag stond de samenwerking centraal tijdens het groepstoernooi.

Wat zijn we als club zijnde trots dat zulke dagen georganiseerd kunnen worden, aangezien dit niet kan zonder de hulp van de bijna 40 vrijwilligers! Hierbij denkende aan de vele trainers/trainsters, mensen in de organisatie, keuken en de schoonmaak.

Wat is de VRC Voetbalacademie?
Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken. De focus ligt op het ontwikkelen van techniek, coördinatie en fysiek. Daarnaast besteden we veel aandacht aan mentale vaardigheden zoals mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid.

De jaarlijkse Academie-cyclus bestaat uit maximaal 20 trainingen op de vrijdagmiddag.
Het nieuwe seizoen start weer medio september, waarbij er plek is voor maximaal 60 jongens en meiden van VRC.