Hoofdsponsor Huis & Hypotheek Veenendaal viert 20 jaar partnerschap met VRC op succesvolle open dag

Op de recent gehouden open dag van VRC Veenendaal vierde Huis & Hypotheek Veenendaal een mijlpaal van 20 jaar als trotse hoofdsponsor van de club. De aanwezigheid van het adviesbureau op gebied van hypotheken en verzekeringen op het evenement onderstreepte hun langdurige betrokkenheid en toewijding aan zowel de sportvereniging als de lokale gemeenschap.

Tijdens de open dag werden de bezoekers getrakteerd op een scala aan activiteiten en evenementen, variërend van jeugdtrainingen tot wedstrijden, interactieve spelletjes en heerlijke versnaperingen. Het team van Huis & Hypotheek Veenendaal was aanwezig om persoonlijk contact te maken met de aanwezigen, vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Tevens was er voor de jeugd een leuk spelelement toegevoegd aan het programma, waarbij ze hun voetbalskills konden showen en daarmee leuke prijzen konden winnen.

“We zijn verheugd om te vieren dat we al twee decennia lang VRC Veenendaal mogen ondersteunen als hoofdsponsor,” aldus Dave Smits, Directeur van Huis & Hypotheek Veenendaal én oud speler van het eerste elftal. “Sport heeft de kracht om mensen samen te brengen en waarden als teamwork en doorzettingsvermogen te bevorderen. We zijn er trots op dat we deze waarden kunnen ondersteunen en een positieve impact kunnen hebben op onze lokale gemeenschap.”

VRC Veenendaal benadrukte haar dankbaarheid voor het langdurige partnerschap met Huis & Hypotheek Veenendaal en prees de bijdragen van het bureau aan de ontwikkeling van de club en de sportfaciliteiten.

Het evenement markeerde niet alleen de 20-jarige mijlpaal van het partnerschap tussen VRC en Huis & Hypotheek, maar ook het voortdurende engagement van beide partijen om de lokale sport en gemeenschap te ondersteunen.