Nieuwe trainingspakken en tassen voor JO14-3

De JO14-3 heeft onlangs gloednieuwe trainingspakken en tassen ontvangen van hun gewaardeerde sponsoren. De gesponsorde outfits worden inmiddels met trots gedragen. Het team en de staf wil graag hun dank uitspreken aan de sponsoren:

Discus Veenendaal “Van de Weerd”

Al meer dan 100 jaar uw Veensche huisdierspecialist! Met ons ruime assortiment is hier álles wat uw huisdier nodig heeft; we zijn specialistisch, probleemoplossend en servicegericht. Welkom, met of zonder uw huisdier!

Deelen Wageningen

Een dynamisch en innovatief bedrijf dat telkens met nieuwe mogelijkheden en toepassingen komt. Al 60 jaar smaakvoller, anders, exclusiever, opvallender. Deelen levert metalen maatwerkproducten en complete oplossingen voor: Zonweringen en Buitenwonen, Metaaltechniek, Onderhoud en Renovatie, Technische dienstverlening, Innosafe beveiligingstechniek, Design producten.

Wouters Projecten BV

Asbestinventarisatiebureau, voor al uw asbest vragen. Bij bouwwerken van voor 1994 waar gerenoveerd of verbouwd gaat worden, is een vergunningsaanvraag verplicht. De gemeente zal hierop een asbestinventarisatierapport eisen als onderdeel van de aanvraag. Wij maken deze rapporten en kunnen u verder helpen met het asbesttraject. Van rapport naar sanering. www.woutersprojecten.nl

Optimize Onderwijs