Nieuwe trainingspakken en tassen voor MO17-1

Op zaterdag 9 september speelde de MO17-1 hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Voorafgaand aan deze wedstrijd werd de nieuwe kledingsponsor Ronald Dekker van Trend installatietechniek in het zonnetje gezet door de meiden, trainers en leidster van dit leuke meidenteam. Dankzij de sponsoring van deze mooie trainingspakken lopen de meiden er dit seizoen weer tip top bij! Ronald, nogmaals heel erg bedankt namens de gehele MO17-1.

Trend Installatietechniek & Eaton

Trend Installatietechniek is voornamelijk werkzaam in de elektrotechniek en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het aanleggen van verlichtingspunten en wandcontactdozen of om complexe datanetwerken. Daarnaast is Trend een expert in het installeren van slimme domotica installaties.
Naast de trainingspakken heeft trainer Stefhan Kerkhoven namens Eaton voor alle meiden mooie sporttassen geregeld. Eaton is een wereldwijde fabrikant van elektrotechnische componenten en tevens het huismerk van de groepenkasten van Trend Installatietechniek.