Je bent WELKOM bij VRC als…

Tenminste 11 redenen:

1     je ook je steentje bijdraagt aan het  “Thuis voelen”.

2    je een ander behandelt net zoals jij zelf behandeld wilt worden.

3    je geniet van elkaars acties en elkaars fouten accepteert.

4    je een ander aanspreekt als hij/zij overlast of rotzooi maakt op ons sportpark.

5    je langs de velden onze spelers aanmoedigt en afstand neemt van negatieve uitingen.

6    je netjes omgaat met kleding, ballen, kleedkamers en ander materiaal wat niet van jou is.

7    je na afloop de kleedkamer even netjes aanveegt en met de trekker het water het putje in trekt.

8   je als trainer of leider even ‘controle’ houdt in de kleedkamer voordat je naar huis gaat.

9   je als team de doelen na de training of wedstrijd aan de zijkant bij de daarvoor aangewezen plaats terugzet.

10 je je niet agressief gedraagt, scheldt, discrimineert of ander ongewenst gedrag vertoont.

11 je bereid bent een aantal uren per seizoen als vrijwilliger mee te helpen bij VRC.

vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur