Oproep: stuur een kaartje naar Mels

Zoals je misschien al hebt gehoord, ligt onze G-jeugdspeler Mels Regelink momenteel in het ziekenhuis en staat hem aanstaande dinsdag een operatie te wachten.

Mels is niet zomaar een van onze spelers, maar een belangrijk lid van ons G-team in de jeugd. Ondanks de uitdagingen waarmee hij geconfronteerd wordt, heeft hij altijd ongelooflijke passie voor het voetbal.

Helaas heeft Mels de afgelopen tijd problemen rondom zijn nek. Na een eerdere breuk en trauma-operatie in 2021, is het helaas nodig om zijn nek opnieuw te opereren. Het herstel verloopt niet zoals gehoopt en er is met spoed een operatie nodig om zijn nek beter te stabiliseren. De artsen zullen zijn nek opnieuw fixeren met verbeterde schroeven en plaatjes, en waarschijnlijk zal er een stukje heupbot worden gebruikt om de twee bovenste wervels aan elkaar te laten groeien.

In deze moeilijke tijd zou het voor Mels en zijn familie heel leuk zijn om een kaartje te ontvangen om ze te steunen, vandaar deze oproep.

Je kunt het kaartje sturen naar:
Mels Regelink
Meerkoet 4
3907 HC Veenendaal

Laten we Mels overspoelen met kaartjes! We kijken uit naar een spoedig herstel, zodat hij snel weer lekker kan voetballen bij VRC!