Overlijden Bert van de Weerthof

Afgelopen dinsdag is Bert van de Weerthof op 80-jarige leeftijd overleden. Bert was ruim 60 jaar lid van onze vereniging.

Bert is als jeugdspeler begonnen op het voetbalveld op de Brinkersteeg en maakte in 1978 de overstap naar Sportpark Spitsbergen mee. Als senior speler speelde hij een aantal jaren in VRC1. Hij maakte in 1969 onderdeel uit van het team dat promoveerde naar de 2e klasse in het amateurvoetbal. Dit was toen de allerhoogste klasse van het zaterdag amateurvoetbal. Het waren de gloriedagen van VRC. Enkele bekende namen uit die periode: Piet en Gerard Hasselaar, Bertus Cornelissen, Rien van Engelenburg, Piet Mulder en Cor Aalbers.

Wij herinneren Bert als een actieve en zeer betrokken vrijwilliger. Hij was o.a. trainer/leider van diverse jeugdteams, lid van de ontspanningscommissie en assistent scheidrechter van VRC1. Ook was hij scheidsrechter bij het schoolvoetbal en uiteraard ook bij VRC.

Op latere leeftijd was hij, samen met Wim Helderman, Ben van Ginkel , Jan van Soest en Kees Heikamp een trouw bezoeker van de thuis- en uitwedstrijden van VRC1. Na de wedstrijd legden deze mannen nog een kaartje in de kantine. Ze zaten altijd op dezelfde plek en werden de oudjes genoemd.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe voor nu én de tijd die komen gaat. Wij willen hen bij deze van harte condoleren.

Er is gelegenheid om de familie te condoleren op zaterdag 16 september van 19:00 uur tot 19:45 uur in uitvaartcentrum De Munnikenhof, Munnikenweg 4 te Veenendaal. De uitvaartplechtigheid zal maandag 18 september om 14:00 uur in bovengenoemd uitvaartcentrum plaatsvinden.

Correspondentie adres: Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn, t.a.v. Fam van de Weerthof, Kerkewijk 61, 3901EC Veenendaal.

Bestuur v.v. VRC
Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Marcel, Marius, Mirjam en Tom