Terug- en vooruitblik van het G-team

Ruben Bargeman blikt terug op vorig seizoen en geeft een update over het huidige seizoen. Daarnaast heeft hij nog een dringende oproep om je aan te melden als begeleiding van de G-teams.

Wil een soort van recap 2023 doen en update seizoen 2023-2024. Eerste helft van 2023 was voor ons echt heel sterk, we merkten dat we steeds beter gingen spelen en dat heeft ons het nodige opgeleverd met het kampioenschap en met de uiteindelijk gewonnen bekerfinale met 2 goals van Benson en mij in het Heracles Stadion! Wat mij nog steeds kippenvel geeft, als ik eraan terugdenk, zijn de supporters die voor ons speciaal de moeite hadden genomen die kant op te komen naar de Bekerfinale, maar ook altijd langs de kant stonden. Echt nogmaals bedankt hiervoor!

Voor het seizoen 2023-2024, met wat redelijk onbekende clubs en iets sterkere clubs die eigenlijk echt wel 1ste klasse zouden kunnen spelen(TEC Tiel en Eendracht uit Arnhem), doen we het echt niet slecht en staan we verdienstelijk 3de met 15 punten met 5 punten minder op beide koplopers TEC en Eendracht.

Nu ga ik zelf met super veel zin in de tweede helft van het seizoen in en de jongens weet ik ook zeker. Maar maak mij echt wel zorgen. We hebben echt een begeleiding te kort en zeker ook op de zaterdag. Wat mij echt frustreert want ben uit mijn hoofd ca. 2016 begonnen en heb nog nooit meegemaakt dat we bijna geen competitie hebben kunnen spelen met de G1 omdat we te kort komen aan coaches! Ik weet dat sommigen van ons team dit echt als sociale activiteit hebben, uitkijken naar de zaterdag en VRC als club van hun leven zien. Daarnaast zijn we ook een familieclub en als ik zie hoe wij worden opgevangen en hoe chill jullie richting ons zijn, top! Laten we daarom hier ook 1 familie en club in zijn, zodat G-voetbal bij VRC nog tientallen jaren kan doorgaan naast het reguliere voetbal. De grootste G afdeling zijn en blijven in Veenendaal!!

Wanneer je bij de G1 of de toppers van de G2 wil helpen, mail dan naar de coördinator van de G1 of G2 (mailadressen site VRC) , want niks is mooier dan 1 familie te zijn.

Wij gaan ons klaarmaken voor de nieuwe weddies en trainingen en tot snel!!!

Groetjes El Capitano