Terugblik op Derby Day

Op 25 mei vond de derby plaats tussen VRC en De Merino’s. Hoewel VRC uiteindelijk verloor, was het een prachtige dag voor de club, haar supporters en De Veensche Businessclub, vol feestelijkheden en bijzondere momenten.

Één van de hoogtepunten van de dag was de aanwezigheid van het kampioensteam van twintig jaar geleden. Dit team werd speciaal uitgenodigd om het 20-jarig hoofdsponsorschap van Dave Smits en zijn bedrijf Huis & Hypotheek te vieren. Dave, die destijds zelf meespeelde in het kampioensteam, werd in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange steun aan VRC.

De Veensche Businessclub was ook goed vertegenwoordigd deze dag, wat zorgde voor een gezellige en sfeervolle entourage. Dank aan De Veensche Businessclub voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dag!

Van Schuppen Makelaars droeg bij aan de feestvreugde met een ijskraam vol blauw ijs, waar zowel kinderen als volwassenen gretig gebruik van maakten.

Het sportpark was afgeladen met supporters van beide ploegen, wat bijdroeg aan de gezellige sfeer. Na de wedstrijd barstte het feest los, met optredens van Zanger Alex en Cooldown Café, die de kantine volledig op zijn kop zetten. Iedereen kon genieten van een hapje en een drankje, verzorgd door maar liefst 32 horecavrijwilligers die de hele dag hard hebben gewerkt. We zijn supertrots op deze keihard werkende vrijwilligers!

Dat de hele kantine op zijn kop stond bleek na afloop: het was een enorme bende. Gelukkig zorgde de toegewijde onderhoudsploeg ervoor dat het sportpark begin deze week weer spic en span was. Dank mannen, wat moeten we zonder jullie?

Tot slot willen we ook alle andere vrijwilligers bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie voorbereiding en toewijding was deze dag niet mogelijk geweest!

We kijken terug op een mooie dag en we genieten nog even na met de foto’s.

Foto’s: Annemarie Bakker Fotografie