VRC Medewerkersavond: heb jij je al opgegeven?

Een paar weken geleden hebben we alle medewerkers van VRC uitgenodigd voor de medewerkersavond. Inmiddels hebben al vele mensen zich aangemeld. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel via onderstaande pagina!

Ieder jaar organiseert het bestuur van VRC voor de medewerkers van het huidige seizoen een gezellige medewerkersavond. We zijn namelijk enorm blij met alles wat jij voor VRC doet! Het bestuur nodigt alle medewerkers plus partner dan ook van harte uit voor deze medewerkersavond. Omdat het vorig jaar zo gezellig was, doen we het dit jaar weer in ’t Gelag!

En: vanaf volgend seizoen onderdeel van de VRC A-selectie, maar dít seizoen al op de medewerkersavond, draait hij de leukste platen aan elkaar: DJ Noah Staal!

Datum: Vrijdag 7 juni 2024
Tijd: 20:30 – 0:00 uur
Locatie: ’t Gelag (Tuinstraat, Veenendaal)

Onder VRC-medewerkers verstaan we: leiders, trainers, scheidsrechters, coördinators, secretariaat, onderhoudsploeg, bar/keukenmedewerkers, commissieleden enz. enz.

Geef je op via deze pagina: https://www.vv-vrc.nl/medewerkersavond/

Mocht je je al opgegeven hebben en toch verhinderd zijn: stuur dan een mail naar communicatie@vv-vrc.nl.

Hapje eten van tevoren?

Wil je vooraf een lekker hapje eten? Dat kan! Voor deze avond heeft ‘t Gelag een speciaal VRC-menu bedacht. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Op de aanmeldpagina staat hierover meer informatie.

Wij hopen op je komst!

Bestuur VRC