Vacature begeleider/ trainer (m/v) G-Voetbal

Het afgelopen seizoen heeft het G-voetbal bij V.R.C. een enorme groei doorgemaakt. Zowel bij de jeugd als bij de seniorenteams. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste begeleider (m/v) en/of trainer (m/v) die op donderdag en/of zaterdag onze jongens en meisjes aanmoedigt, coacht en begeleidt.

G-voetbal is bedoeld voor sporters, die vanwege een lichamelijke, geestelijk en/of verstandelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden.

Wat kost dit van je tijd?
De training op donderdag duurt 1 tot 1,5 uur en de wedstrijden op zaterdag ongeveer 1,5 tot 3 uur. Een deeltaak of invulling om de week is bespreekbaar.

Lijkt het je leuk om met deze groep sporters aan de slag te gaan, en hun blijdschap en liefde te voelen, dan zoeken wij jou!! Uiteraard word je volledig ondersteund en (waar nodig) begeleid door onze huidige trainers en begeleiders. Kom een keer kijken of doe een avond mee!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred Uijterwaal (06-13513321), of per mail Coördinator G Voetbal: coordinator-g-voetbal@vv-vrc.nl

Wat zou het fantastisch zijn als je je meldt, zodat we onze groei bij het G-voetbal niet hoeven te beperken. O ja, past dit binnen je stage en/of opleiding, dan staan wij hier ook zeker voor open.

Note: Volgens de standaardprocedure zal VRC een VOG-verklaring opvragen vanwege de leeftijd en doelgroep.