Voorlopig Trainingsschema 2023-2024 en start trainingen

Het voorlopige trainingsschema voor het nieuwe seizoen (2023-2024) is beschikbaar. Het trainingsschema is wederom met grote zorgvuldigheid samengesteld om alle, circa 85 teams en keepers, zo goed mogelijk ingepland te krijgen. Dit is afgestemd met technisch coördinatoren, sectiehoofden, Wedstrijdzaken en Voetbalzaken.

Trainingsschema

Het trainingsschema kun je vinden op de gebruikelijke plek op de ‘Home’-pagina van de VRC-website. Onder het menu ‘Programma’ en klik vervolgens op ‘Trainingsschema’.

Start trainingsschema

Het trainingsschema 2023-2024 gaat in per 21 augustus a.s. Dan starten alle teams weer met hun reguliere trainingen.

Spel- en omgangsregels trainingsvelden

De trainingen zijn dit seizoen gepland op 4 trainingsvelden: veld 1 tot en met veld 4. Door de groei van het aantal leden en daarmee het aantal teams, wordt ook veld 4 ingezet als trainingsveld voor alleen de Onderbouw (JO8 tot en met JO12).

Wij willen alle trainers en teams vragen om zich te houden aan de aanvangs- en eindtijden inclusief de kleedkamerindeling (deze volgt later nog in augustus). Door met elkaar rekening te houden, kan iedereen op een plezierige manier trainen. Dat betekent dat teams niet eerder op het veld staan dan hun aanvangstijd en dat teams van het veld af zijn op hun eindtijd. Het betekent ook dat trainers en teams met elkaar rekening houden als er meerdere teams op een trainingsveld staan.

Opmerking: Per trainingsdag en tijdsblok is er een veldindeling gemaakt op welk deel van het trainingsveld een team traint. Deze veldindeling zal later in augustus nog volgen op de website bij dit Trainingsschema.

Vragen/opmerkingen

Als trainers vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema dan kunnen zij zich wenden tot hun technisch coördinator of hun sectiehoofd.