Voorstelronde bestuur VRC: Gert Hendriksen

Wie zijn toch die mensen in het bestuur van VRC?

Hoewel veel leden het VRC-bestuur al kennen, is er ook een deel dat onze bestuursleden nog niet (allemaal) kent. Daar gaat verandering in komen, want deze zomer gaan we alle bestuursleden aan je voorstellen. Vandaag is dat Gert Hendriksen, voorzitter van onze sponsorcommissie.

Gert Hendriksen

Mijn naam is Gert Hendriksen en sinds 2017 ben ik verantwoordelijk voor de sponsorcommissie en zit ik in het hoofdbestuur van VRC. Ik ben getrouwd met Corrie en we hebben een tweeling van 25 jaar: Linda en Theys. Ik woon samen met Corrie in Rhenen en in het dagelijks leven ben ik Commercieel Directeur en directielid bij SanoRice Holding bv in Veenendaal.

Sinds Theys op voetbal is gegaan, 20 jaar geleden, ben ik bij VRC terechtgekomen. Dit kwam door aandringen van Ton van de Lustgraaf. Daarna ben ik altijd blijven kijken bij Theys en heb ik diverse mensen binnen de club leren kennen. Door Barend van Kesteren ben ik gevraagd of ik in het bestuur wilde komen en verantwoordelijk wilde zijn voor de sponsorcommissie. Ik wilde wel wat naast mijn werk doen en dus hierop positief geantwoord en de taken van Alex Admiraal overgenomen.

In het begin was het voornamelijk het regelen van de bestellingen voor de shirts, trainingspakken etc. en het zorgen voor de juiste bedrukkingen (logo’s en nummers). Gelukkig hebben we nu zeer betrokken mensen werkzaam (vrijwilligers!) voor de sponsorcommissie, waardoor we de werkzaamheden kunnen verdelen. Afgelopen seizoen hebben we een enorm project afgerond met de nieuwe Nike shirts voor de vereniging. Een mooie uitstraling voor alle leden van VRC. Daarnaast proberen we steeds meer reclame-uitingen op het sportpark te verkopen, waardoor we extra inkomsten voor de club kunnen generen.

Ook de samenwerking met De Veensche Business Club is zeer belangrijk. Met hen hebben we regelmatig overleg over hoe we samen de krachten kunnen bundelen.

Daarnaast is het belangrijk om vooruit te blijven kijken en vind ik het leuk om hierover mee te denken en daaraan een bijdrage te kunnen geven. Mooi om dit met diverse mensen (vrijwilligers) te mogen doen. Alles voor onze mooie club!

Als je iets mag wensen voor VRC, wat zou dat dan zijn?

Mijn wens voor VRC is dat we de huidige sfeer en ambiance van een familieclub vast blijven houden. De komende periode gaat het aantal leden verder groeien en zal er ook verdere professionalisering plaats moeten vinden om alles in goede banen te blijven leiden. Een club waar we ambitie hebben, maar plezier en gezelligheid belangrijk blijft en een veilige thuishaven is voor al onze leden.

Bij deze ook een oproep om je aan te melden als vrijwilliger, mocht je dat nog niet zijn. Op diverse vlakken kunnen we handjes gebruiken. Dit hoeft echt niet te betekenen dat dit een wekelijks verplichting wordt. Hoe meer vrijwilligers des te minder we met z’n allen iets hoeven te doen. Je krijgt er enorm veel waardering voor terug!